Tour twee! - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Nancy Hasselbaink - WaarBenJij.nu Tour twee! - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Nancy Hasselbaink - WaarBenJij.nu

Tour twee!

Door: Nance zelf

Blijf op de hoogte en volg Nancy

06 November 2007 | Vietnam, Hanoi

Hey allemaal!

Gisteren hebben we het eiland rondgecrossed achterop de scooter bij 2 gidsen. Nee, dus niet 1 gids, Lilian en ik op een scooter, maar 2 scooters, 2 gidsen en Lil op de ene en ik op de andere! Zo nu moge het duidelijk zijn.
Was super leuk en mooi, heerlijk weer dus we zijn goed bijgekleurd.
Het is een supermooi eiland hoor. En de Spinners van NL die nog wat werk willen verrichten moeten het zeker overwegen daar eens te gaan fietsen. 6-8% zijn de hellingen steeds dus je kunt je lol op!

Ieniemienie: Sars, hadden wij nog niet aan gedacht... We denken er nu over om een mondkapjesbedrijf te gaan starten. Leuke dessins, vette logo's, maffe teksten. You name it! Iemand geinteresseerd om te investeren????

Noekie: je weet dat ik niet van kleine mannetjes houd en dat is alles wat hier rondloopt! Verder zeggen ze altijd maar yes yes yes en nog eens yes en daar kan ik slecht tegen. Hallooooooo krijg ik nog tegengas zou ik dan roepen! O ja, ik heb al wat voor je gekocht hoor, dus no worries....

Moetie: ik ben niet gebeten hoor, ook niet door andere apen hahaha.

We zijn nu terug in Hanoi en gaan ff eten en dan zien dat we alles incl souveniers weer in de tassen krijgen. Morgen vertrekken we per vliegtuig naar Ho Chi Minh! Was daar regenachtig maar schijnt op te knappen. Ben benieuwd.

Nu ff kijken of ik een top 5 van de eerste fotos kan uploaden.

Laterzzzzzz! En blijf maar komen met berichtjes hoor!

• 06 November 2007 - 12:10

De Drie Musketiers:

Wat het weer betreft in Ho Chi Minh:
    75% kans op regen de komende twee dagen. Dus kan een beetje vochtig worden.

Goeie reis naar Ho Chi Minh en we horen graag weer van julli avonturen.

Mvg,

Namens
    De drie musketiers.
    (Coen)

Iniemienie is helaas ziek, dus vandaar dat ik je een berichtje stuur.

• 06 November 2007 - 15:09

Anouk:

ik ben gek op mannen die alleen maar ja ja ja zeggen!

• 06 November 2007 - 15:16

Ik Weer, Anouk:

In Saigon zie je pas echt veel fietsen, er wonen ruim 8.2 miljoen mensen daar!
    Probeer naar de Chin. wijk te gaan en daar een tempel te bezoeken. Steek wierook aan!!!!
    Op de Chin. markt aldaar vind je producten als zeepaardjes (gedroogd), spons en helaas ook hond (levende ook te vinden als je goed zoekt).
    Kortom kijk je ogen uit!
    dikke kus en mis jullie

hahaha

xx

• 06 November 2007 - 22:15

Ida:

Lijkt mij wel wat, zo'n boottochtje, de breedte van de loopplank vakt mee, doe je toch gewoon met 2 vingers in je neus
    hahaha.leuke foto's
    Vermaak je in Ho Chi Min-city en kleinere mannen kunnen ook heel aardig zijn.
    Liefs
    Mam

• 07 November 2007 - 08:44

Anouk:

Om ff antwoord op je sms te geven, gaat prima hier. Piet P. verwacht storm hier de komende dagen, 200 km/p.u. Als die man zelf nou eens buiten gaat staan dan zijn we daar ook vanaf. Ja meid Saigon is echt apart. Je kan er geweldig eten in Liberty Restaurant (centrum, vraag taxi chauffeur), even mijn reisverhaal van 2004 erop nagelezen. En er is ook een Starbuck's die heerlijke cheese cake heeft!!!Not kidding you. En rum-cola heeft voor 1 euro, geef even door aan Lil.
    Doe Saigon voor mij de groeten en geniet met jullie mee.
    xx