AAAAARGH, Ho Chi Minh!
Door: Nance zelf
Blijf op de hoogte en volg Nancy
07 November 2007 | Vietnam, Hanoi
Na een easy flight vanuit (is nu mijn mening) relaxed Hanoi komen we in 1 uur en 35 minuten vlucht en 40 minuten auto, aan in voormalig Saigon.
Na de tassen in het hotel gedropt te hebben, even internet gecheckt en met de touroperator gesproken. Het weer is hier droog, ca 28 graden en een superhoge luchtvochtigheid. Hier zeggen ze dat het droog blijft voorlopig... We zullen zien!
Nu er op uit. Inmiddels is het rond half 3 en de spits begint al.
Ik waan me in de hel. Dit is 4x zo druk als in Hanoi! Ik wordt gek! Ik voel me binnen 1 uur totaal opgefokt raken... We zijn op zoek naar een kleermaker want Lil (en ik misschien ook) wil wat laten maken. Maar ik trek het ff niet meer hoor. Ik ga terug naar het hotel, ff bijkomen en terugschakelen voordat ik er eentje van zijn scooter sla... :-(
Lil gaat verder op onderzoek voor ons tweetjes en is 2 uur later terug met een geboekte tour voor morgen en heeft wat leuke tentjes en een mall in de omgeving van het hotel ontdekt. Ondertussen heb ik mijn kledingvoorraad gecheckt, schreef ik in mijn dagboek en waste mijn onderbroeken ;-)
Prima verdeling zo tussen ons toch? Morgen een tour met een auto van ca 4 uur naar de highlights van de stad, dat kan ik zeker aan. Rondlopen in de spits niet. Ik durfde bijna geneens adem te halen! Wat een stelletje gekken, zo is toch niet te leven? Wat is het bij ons in NL rustig en geordend! Heerlijk...!
We gaan vanavond op de 9e verdieping van ons hotel (Saigon Royal Hotel) eten, het is een rond hotel met alleen maar glas en een super mooi uitzicht op de heksenketel daar beneden.
Overigens op onze laatste avond in Hanoi iets heel lekkers gegeten. Verse, niet gefrituurde loempia's! Super, heerlijke pure smaken, zoals bij sushi. En ook nog leuke souvenirs, lekkere cd's en super dvd's voor weinig gekocht! Oef, en nu maar slepen...
Dank voor jullie leuke, lieve en interessante berichtjes! Keep 'em coming!
(PS: toen ik vanmiddag zo opgefokt was, miste ik thuis ineens heel even! Hmmm is nu weer over hahaha!)
07 November 2007 - 12:48
Belinda:
Dag vriendin
Ik heb acuute reuma komt door een bacterie streptokokken gevonden in mijn bloed. Krijg morgen een inj met penc als dat niet helpt een pretnison kuur ben blij dat er wat aangedaan kan worden.
Je vermaakt je wel he geen rustige vakantie leuke foto van jullie doe lilian de groetjes van me en een dikke knuffel van mij doei -
07 November 2007 - 12:53
Erik & Ilona:
Ha die Nancy, pas je goed op jezelf bij dat leipe zootje.Wij maar denken dat iedereen in Amsterdam altijd zo gehaast en gestrest is, valt dus eigenlijk allemaal wel mee.
Gezellige spinning muziek had je weer opgenomen. Zeker het nummer van Jan Smit was een groot succes hahaha.
Geniet maar weet wel dat wij jou ook missen. Dikke knuffel -
07 November 2007 - 14:09
Anouk:
Saigon druk? Ach nee!
Go with the flow baby en zie de humor ervan in.
Succes in de auto morgen, lees wel wat je ervan vond.
xx -
07 November 2007 - 14:28
Ida:
Lieffies, je laat je toch niet gek maken aan de andere kant van de wereld!
Nance, trek je die klamme deken om je lijf als je naar buiten gaat nog?
Plezier morgen in jullie rondtrip en hou het hoofd koel!Goed dat je onderbroeken nu schoon zijn
Mam -
07 November 2007 - 17:45
Amito:
dat voelt een beetje als India, die gekte daar in het verkeer. Als, ik zeg, als je weer terug bent, zul je merken hoe stil het hier eigenlijk is. Heb het heel goed daar. Veel liefs -
08 November 2007 - 02:58
Nance Zelf:
Hey allemaal!
Belin, blij dat er iets gevonden is! Belde je nog maar heb alleen Kaylee gesproken.
Het is hier in HCMC nu 39 graden, oef! Nu een tour door de stad maken!
xxN -
12 November 2007 - 07:23
Marcel:
Ola Nance,
Ik heb je sms-je gekregen. Ik moet zeggen dat de site erg leuk is, maar dat jij je zo snel laat op'fucken'! Chilly Cool Nance. Ha Ha Ha. Zal je blijven volgen. Have fun. Gr mars