Afscheid nemen van Cambodja valt zwaar - Reisverslag uit Khett Siem Reab, Cambodja van Nancy Hasselbaink - WaarBenJij.nu Afscheid nemen van Cambodja valt zwaar - Reisverslag uit Khett Siem Reab, Cambodja van Nancy Hasselbaink - WaarBenJij.nu

Afscheid nemen van Cambodja valt zwaar

Door: Nance zelf

Blijf op de hoogte en volg Nancy

16 November 2007 | Cambodja, Khett Siem Reab

Hoi,

We gaan zo eten, dan koffers vast inpakken en pitten.

Vertrekken uit Cambodja valt me zwaar. Ik had het hier erg naar mijn zin en wil hier graag weer eens terug komen.
Misschien in combi met Thailand (Noekie?).

Morgen om 13 uur vertrekken we naar Kuala Lumpur. Daar hebben we een avond en de volgende dag tot een uur of 19.00. We gaan dus wel ff de stad bezichtigen.
Daarna vliegen we om 23.30 uur naar NL waar we maandag ochtend om ca 6 uur 's ochtends aankomen.

Ik ga geen berichtjes of foto's meer plaatsen op deze site van deze vakantie voordat ik thuis ben. Misschien daarna nog even de pics van KL!

Dikke kus en dank voor alle berichtjes!
Tot snel,
Nance

• 16 November 2007 - 11:23

Noekie (aka Anouk):

Dit lees je wellicht niet meer in Cambodja; anders wel thuis.
    Allereerst welkom terug in nederland en misschien de combi Thailand en Cambodja lijkt me geen probleem.

liefs en kus

• 16 November 2007 - 15:58

De Drie Musketiers:

It's a long way home!!

Bij terugkomst kun je lekker nagenieten, van je nieuwe reiservaringen, die je de afgelopen twee weken hebt opgedaan.

De drie musketiers.

• 16 November 2007 - 17:05

Ida:

Fijn dat je zo genoten hebt, KL zal weer een grote, drukke lawaaierige stad zijn, weer heel anders. Fijn verblijf daar en een hele goede reis terug naar huis en dan in december weer naar Santa Pola, ik kijk er naar uit.

• 17 November 2007 - 09:22

Imara En Natascha:

Hi lieverd,

Wat heerlijk dat we op deze manier mee hebben kunnen genieten van alle belevenissen. En wat een prachtige foto's! Ik ben benieuwd naar alle andere verhalen en belevenissen. Maar als je terug bent dan kletsen we zeker bij. Ik kan niet wachten om die kleine meid mee te nemen op verre reizen. Geniet van de laatste dagen en een fijne veilige vlucht terug naar Amsterdam,
    Love ya XXX Imara en Natascha