Cruise gedaan, bijkomen op Islamorada
Door: Nance zelf
Blijf op de hoogte en volg Nancy
01 Maart 2009 | Verenigde Staten, Florida
daar ben ik weer even.
We zijn van de boot af gekomen gisteren, met pijn in ons hart want het was er errrug fijn!
Gisteren na veel wachten op taxibusjes aangekomen bij Pelican Cove op Islamorada, Florida Keys.
De schok van de ene naar de andere accomodatie is heel erg groot. Dit is niet precies wat ik in gedachten had... En het enige alternatief waar ik naar uit zou willen wijken (Cheeka) is met oud en nieuw afgebrand!
We moeten het hier dus even uitzingen.
Vanochtend naar een ontbijttent gereden met een taxi, hier op het terrein zit alleen een poolbar waar je kunt lunchen. De taxi chauffeur kwam zo uit een film. Praatte als Sylvester Stallone, maar dan nog minder verstaanbaar. Grappig!
Lekker ontbeten en toen een zooitje drinken en sandwiches ingeslagen om in de koelkast te stoppen op de kamer.
Ik kan hier wel gratis op internet, en het is een snellere verbinding dan op de Liberty. MAAR, ik heb geen hub bij me en kan hier dus ook weer geen foto's uploaden.
Dusssssss ik ga thuis donderdag alle berichtjes die ik in mijn hoofd heb, met bijbehorende foto's achter elkaar plaatsen en kunnen jullie alsnog zien hoe het was!
Vraagje: reageer dan ook op die berichtjes, zodat ik weer een mooi foto album met de berichtjes erbij kan laten maken!
Enne: het is definitief. Ik ga verhuizen naar een appartement met een 70 m2 dakterras, in dezelfde straat als waar ik nu woon! Yippie!
Kiss kiss,
Nance & Ida
01 Maart 2009 - 19:32
Nadine:
Uitzingen op de Florida Keys.. kan slechtere plekken op aarde bedenken!
Tip: mooie boottrip om op het water te genieten van een schitterende zonsondergang op de keys!
En ik ga de sateetjes voor de BBQ op jouw dakterras alvast marineren straks...
Enjoy de laatste dagen!
X N&E
01 Maart 2009 - 20:05
De 3 Musketiers:
Konden we in het echt ook maar weer even op Islamorada zijn. Jammer van Cheeca Lodge :-( dat was toch zo'n mooi en speciaal plekje.
We zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar jullie zee avonturen:-).
Tot gauw !!
De 3 M's -
01 Maart 2009 - 20:57
Lil:
nog een leuk plekkie om te lunchen, loungen, relaxen en genieten: Moradabay Cafe: www.moradabay-restaurant.com
Ben benieuwd naar je verhalen!
kus, lil -
02 Maart 2009 - 17:24
Belinda:
Gefeliciteerd met je dakterras, alles goed met Ida lukt het allemaal is het niet te
vermoeiend ? Geen mooi hotel begrijp je niet zo? -
02 Maart 2009 - 17:40
Natascha:
Hi ladies,
Tja het valt vast niet mee....Flordia Keys je zal er maar zitten. Ben zo benieuwd naar de verhalen en bijbehorende foto's.
Dus toch een dakterras gescoord? Fijn dat het bijna lente is!
xxx Natascha -
02 Maart 2009 - 18:51
Lil:
wellicht moeten we de krachten maar bundelen voor een lekker lounge setje voor op jouw terras en een voor in mijn tuin :)
xx