Aankomst Miami, Inscheping!
Door: Nance zelf
Blijf op de hoogte en volg Nancy
12 Maart 2009 | Verenigde Staten, Florida
21 februari: Inscheping Liberty of the Seas.
Na een overnachting in het Holiday Inn is het zo ver.
Als we in de taxi naar de Port rijden zien we haar ineens liggen. JEZUS! Wat een gebouw! Oh nee, een schip. Ze is groot, mooi en 'very impressive'. Op de film hoor je dat ik er gewoon zenuwachtig van moet giechelen.
Uit de taxi gestapt ziet men direct de stok van mam en een comfortabele rolstoel wordt onder haar bips geschoten om ons langs de rijen heen, naar binnen te loodsen. Het heeft zo zijn voordelen dus!
Na de formaliteiten en het in ontvangst nemen van de Sea Pass gaan we naar de Windjammer Café op de 11e verdieping, waar we etend en drinkend kunnen wachten tot onze kamer klaar is. Met een fantastisch uitzicht op Miami zijn er slechtere plekken om te wachten!
Daarna gaan we op zoek naar onze kamer. Oh nee, ik moet zeggen State Room. Want zo heten ze. We hebben een mindervalide kamer, dus lekker ruim! Op het lcd tvscherm staat al: welkom en onze namen! En als we de vitrage openschuiven zien we een balkon van 1,5 x 4,5 meter! Wow, dat wordt genieten!
Ik pak snel de koffers uit en 20 minuten later staan we weer in de gang, klaar om het schip te gaan verkennen!
TBC
12 Maart 2009 - 15:57
Anouk:
Zei je nou 1,5 x 4,5 meter???? En dat noem je groot vergeleken bij 126C?
12 Maart 2009 - 20:08
Nancy Hasselbaink:
Hahaha Neeeeee, is klein terras vergeleken bij 126 EEEEEE! -
12 Maart 2009 - 22:01
Ida:
Het was onuitwisbaar heweldig deze trip en staat in mijn geheugen gegrift. Ik heb ook genoten van je geweldige gezelschap lieve dochter.